Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mandel panna cotta med kirsebærsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk husblas (blade)
  • 3 stk husblas (blade)
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vanillestang
  • 1 vanillestang
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 150 g marcipan
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps mandelflager
  • 2 ps mandelflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl dessert kirsebær
  • 1 gl dessert kirsebær

Tilberedning

Kom de tre blade husblas i en skål med koldt vand, og lad dem ligge der i 5 minutter.

Kom fløden i en lille gryde. Skær vanillestangen igennem på langs, og skrab kornene ned i gryden. Lad fløden koge op, og tag den af varmen.

Tag husblassen op, og kram vandet af. Kom husblas i gryden, og rør rundt, til den er helt opløst. Riv marcipanen groft, og rør den ud i den varme fløde.

Hæld panna cotta cremen i 6 skåle og afkøl. Læg film over panna cottaen, hvis du vil undgå en let hinde på fløden. Stil formene i køleskab.

Efter ca. 3 timer er de klar, men de kan stå længere og vente. Drys ristede mandler over. Lun evt. kirsebærsaucen og server den til.

Kilde: Krydderiet 4, 2005