Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Mandel panna cotta med kirsebærsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} husblas (blade)
  • 3 stk. husblas (blade)
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 5 dl. piske-fløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vanillestang
  • 1 vanillestang
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(150 * numberOfPeopleRatio <2)] }} marcipan
  • 150 g marcipan
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "pose", false: "poser" || "pose"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} mandelflage
  • 2 pose mandelflage
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "glas", false: "glas" || "glas"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} dessert kirsebær
  • 1 glas dessert kirsebær

Tilberedning

Kom de tre blade husblas i en skål med koldt vand, og lad dem ligge der i 5 minutter. Kom fløden i en lille gryde. Skær vanillestangen igennem på langs, og skrab kornene ned i gryden. Lad fløden koge op, og tag den af varmen. Tag husblassen op, og kram vandet af. Kom husblas i gryden, og rør rundt, til den er helt opløst. Riv marcipanen groft, og rør den ud i den varme fløde. Hæld panna cotta cremen i 6 skåle og afkøl. Læg film over panna cottaen, hvis du vil undgå en let hinde på fløden. Stil formene i køleskab. Efter ca. 3 timer er de klar, men de kan stå længere og vente. Drys ristede mandler over. Lun evt. kirsebærsaucen og server den til. Kilde: Krydderiet 4, 2005