Hvis du leder efter den bedste opskrift på tomatsalat af bagte tomater, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Del tomaterne i to halve. Fordel tomaterne med skærefladen opad på en bradepande med bagepapir. Fordel olie, salt og peber på. Bag dem indtil de begynder at blive gyldne. Kig efter 30 minutter. Måske skal de have op til 45 minutter.
Tag ud og lad dem køle af.
Smelt smørret og lad det blive brunet og gyldent. Kom i en skål og afkøl.
Rør smørret med fløde og citronsaft og juster konsistensen med vand. Smag til med salt og sukker.
Anret tomater og basilikum på fire tallerkener og drys med parmesanost og solsikkekerner.
Så er der serveret!
Ingredienser
Antal personer
4{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
{{ 1.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "kg", false: "kg" || "kg"} [(1.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
økologiske tomater, gerne både store og små
1.0
kg
økologiske tomater, gerne både store og små
Del tomaterne i to halve. Fordel tomaterne med skærefladen opad på en bradepande med bagepapir. Fordel olie, salt og peber på. Bag dem indtil de begynder at blive gyldne. Kig efter 30 minutter. Måske skal de have op til 45 minutter.
Tag ud og lad dem køle af.
Smelt smørret og lad det blive brunet og gyldent. Kom i en skål og afkøl.
Rør smørret med fløde og citronsaft og juster konsistensen med vand. Smag til med salt og sukker.
Anret tomater og basilikum på fire tallerkener og drys med parmesanost og solsikkekerner.