Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hummerhalesuppe med rødtunge

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk cognac
  • 2 spsk cognac
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 6 - 8 dl hønsebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} estragon (frisk)
  • 1 estragon (frisk)
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødtungefileter
  • 250 g rødtungefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk hummerhaler
  • 1 pk hummerhaler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 - 2 stk appelsin
  • salt og peber
  • salt og peber
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille

Tilberedning

Hak løg og hvidløg og svits i smør i en gryde uden at brune det. Kom cognac herpå og damp af. Kom bouillon og fløde herpå og tilføj nogle stilke estragon. Lad simre i 5 minutter.

Afdryp væden fra fisk og hummerhaler.
Skær fisken i mindre mundrette stykker og kom i suppen. Lad simre 2 minutter.

Kom nu hummerhaler heri og lad dem lige blive varme.

Fisk estragonen op og smag suppen til med appelsinsaft, salt, peber og en anelse cognac.

Drys med persille og server.