Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kinesisk champignon og kyllingesuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 6 dl hønsebouillon
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} champignon
  • 6 champignon
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk risvineddike
  • 1.5 tsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefileter
  • 1 stk kyllingefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld bønnespirer
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 3 stk forårsløg

Tilberedning

Kog bouillonen op i en gryde. Tilsæt champignon og eddike og lad simre i 5 minutter.

Skær kyllingen i meget tynde strimler og kom den i suppen. Når kyllingen er helt hvid efter få minutter er den gennemkogt.

Kom suppen i to skåle og dekorer med bønnespirer og forårsløg.

Server med godt brød til.