Hak hellefisken meget fint. Vend fisken med lidt olie og citron og smag til med salt og peber. Stil i køleskabet. Skær torsken i ca. 3 cm brede skiver, drys med salt og peber og læg på en bageplade med bagepapir. Skær halerne af jomfruhummerne (beregn 2 stk pr. person), det er kun dem vi bruger. Flæk dem på langs, men lad dem stadig hænge sammen i den yderste hale. Fjern den sorte streg og læg halerne med kødsiden opad på en bageplade med bagepapir. Smelt smørret og pensl på både torsk og hummerhaler. Sæt ovnen på 225 grader.
Rør cremen af cremefraiche med limesaft og revet hvidløg. Smag til med lidt fintrevet limeskal og salt. Fordel cremen i bunden af hver tallerken.
Rør toppingen sammen. Form hellefisken til ægformede kugler ved hjælp af to skeer. Bag torsken i ovnen i ca. 6 minutter indtil gennembagt. Tag ud. Sæt nu hummerhalerne i ovnen i ca. 4 minutter. Fordel fisk og skaldyr samt lidt salat på cremen. Dryp til sidst lidt mynte-topping over retten.
Kilde: Krydderiet 4, 2006
Hak hellefisken meget fint. Vend fisken med lidt olie og citron og smag til med salt og peber. Stil i køleskabet. Skær torsken i ca. 3 cm brede skiver, drys med salt og peber og læg på en bageplade med bagepapir. Skær halerne af jomfruhummerne (beregn 2 stk pr. person), det er kun dem vi bruger. Flæk dem på langs, men lad dem stadig hænge sammen i den yderste hale. Fjern den sorte streg og læg halerne med kødsiden opad på en bageplade med bagepapir. Smelt smørret og pensl på både torsk og hummerhaler. Sæt ovnen på 225 grader.
Rør cremen af cremefraiche med limesaft og revet hvidløg. Smag til med lidt fintrevet limeskal og salt. Fordel cremen i bunden af hver tallerken.
Rør toppingen sammen. Form hellefisken til ægformede kugler ved hjælp af to skeer. Bag torsken i ovnen i ca. 6 minutter indtil gennembagt. Tag ud. Sæt nu hummerhalerne i ovnen i ca. 4 minutter. Fordel fisk og skaldyr samt lidt salat på cremen. Dryp til sidst lidt mynte-topping over retten.
Kilde: Krydderiet 4, 2006