-
Læg osteskiverne på en varm teflonpande, og drys lidt snittet peberfrugt over.
-
Når osten er smeltet – det tager kun få minutter – tager du panden fra varmen. Lad osten afkøle og stivne på panden.
-
Riv kartoflen på et rivejern. Pres saften ud og vend den revne kartoffel med revet hvidløg, halvdelen af krydderurterne og et par teskefulde olie i en skål.
-
Steg kartoffelmassen på en varm pande i olie, cirka en skefuld kartofler per rösti. Vend dem, når de er gyldne, og drys med salt. Sæt dem derefter til side.
-
Lad kammuslingerne dryppe af, og rist dem på en meget varm pande i olie, revet hvidløg, salt og peber. Pres en halv citron ud over muslingerne, og lad det koge ind i 1-2 minutter. Kammuslingerne er færdige, når de er spændstige - ikke hårde!
-
Bland krydderurter, snittet løg, lidt citronsaft, salt og peber og vend kammuslingerne i.
-
Anret i lag: kartoffel, kammuslinger og ost efter behag. Saften fra panden hældes over retten til sidst. Kilde: Krydderiet 4, 2005
-
Bon appetit!