Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tagliata af krondyr filet med kantareller, blommer og brøndkarse

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 55 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Tagliata af krondyr filet med kantareller, blommer og brøndkarse
  • Tagliata af krondyr filet med kantareller, blommer og brøndkarse
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Krondyr vildt
  • 300 g Krondyr vildt
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 200 g kantareller
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blommer
  • 4 blommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt brøndkarse
  • 1 bdt brøndkarse
  • olivenolie
  • olivenolie
  • smør
  • smør
  • balsamico
  • balsamico
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Brun fileten godt af i olie. Tilsæt lidt smør og steg i 2-3 min. på hver side. Lad den køle ned. Kantereller rengøres, steges i smør og stilles til side. Blommer halveres, og befris for sten og skæres i små både (anvendes stenfri blå druer deles druerne i halve eller kvarte). 1 ½ dl balsamico, 1 spsk. sukker, 1 kvist rosmarin og et fed knust hvidløg koges ind til ca. 1/3.

Krondyr fileten skæres i tynde skiver og fordeles på tallerkenerne. Drys med salt og peber, de stegte kantereller, blomme bådene og brøndkarsen. Dryp med oliven olie og balsamico glace.


Retten kan serveres som hovedret til 2 eller forret til 4.