{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Kalvelever med spidskål og fennikel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se opskriften på kalvelever med spidskål og fennikel. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Sæt risene over.
Sæt en gryde vand over med lidt salt og hvidløgsfed skåret i halve. Skær fennikel i mindre stykker. Lad simre i gryden 3-4 minutter og tag op.
Skær spidskål i fire dele og kom i gryden. Lad simre 2-3 minutter og tag op.
Rør hørfrøolie, sennep og appelsinsaft sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
Dup kalveleveren tør og brun den 1-2 minutter på begge sider i varm olie.
Servér straks med ris, dampede grøntsager og dressing.