Hvis du leder efter den bedste opskrift på laksespyd med perlebygsalat og yoghurtdressing, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Vask og skær urterne og grøntsagerne i små stykker. Vend det hele sammen og smag til med presset hvidløg, olie, skal og saft af 1/2-1 citron, salt og peber. Server den gerne lun.
Skær agurken i tern eller riv den groft på et rivejern. Vend den med yoghurten. Smag til med lidt citronsaft og drys med forårsløg.
Skær hver filet ud i 3-4 stykker. Skær peberfrugten ud i samme størrelse som lakseklodserne. Træk dem på spyd. Pensl med lidt olie og grill 3-5 minutter på hver side. Husk salt og peber.
Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Vask og skær urterne og grøntsagerne i små stykker. Vend det hele sammen og smag til med presset hvidløg, olie, skal og saft af 1/2-1 citron, salt og peber. Server den gerne lun.
Skær agurken i tern eller riv den groft på et rivejern. Vend den med yoghurten. Smag til med lidt citronsaft og drys med forårsløg.
Skær hver filet ud i 3-4 stykker. Skær peberfrugten ud i samme størrelse som lakseklodserne. Træk dem på spyd. Pensl med lidt olie og grill 3-5 minutter på hver side. Husk salt og peber.