-
Skræl og riv rødbeder og gulerødder.
-
Pil og skær rødløg i små tern.
-
Pil og hak hvidløg.
-
Hak oregano groft.
-
Bryd feta i små stykker.
-
Bland rodfrugter, rødløg, hvidløg, oregano, feta, havregrød, æg og rasp godt sammen i en skål.
-
Krydr med salt og peber.
-
Form massen til 2 lige store farsbrød på en bageplade beklædt med bagepapir.
-
Drys med rasp, og top med en klat smør og evt. lidt timian.
-
Bag farsbrødet i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader.
-
Lad gerne farsbrødet trække i 20 minutter - det vil gøre strukturen mere fast, så farsbrødet nemmere kan flyttes over på et serveringsfad.
-
Skræl og skær gulerødder i strimler.
-
Rens og skær rosenkål i tynde skiver på en mandolin.
-
Vend gulerødder og rosenkål med sennep, eddike, olie, salt og peber.
-
Anret på tallerkener, og top med smuldret feta og evt. græskarkerner.
-
Voila!