Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Al Pastor

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 12 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg nakkesteg eller nakkekoteletter
  • 2 kg nakkesteg eller nakkekoteletter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} friske røde chili
  • 2 friske røde chili
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl limesaft
  • 0.5 dl limesaft
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2.5 spsk vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk æblecidereddike
  • 2 tsk æblecidereddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk røget saltflager
  • 1 spsk røget saltflager
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk friskknust sort peber
  • 2 tsk friskknust sort peber
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 1.5 tsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 1 tsk oregano
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hele nelliker
  • 3 stk hele nelliker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblad
  • 1 laurbærblad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 2 tsk chiliflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk knust chili
  • 1 tsk knust chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ananas
  • 1 ananas
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakkede løg
  • 150 g hakkede løg
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket koriander
  • 25 g hakket koriander
  • Tortillas
  • Tortillas

Tilberedning

Skær kødet i tynde, cirka 1 centimeter, tykke skiver. Skær chilierne lige over og fjern kernerne. Kom frisk chili og resten af ingredienserne til pastaen i en blender og blend jævn. Vend kødet i chilipastaen. Lad marinere natten over i køleskabet. Grill kødet på en meget varm grill. Nogle få minutter per side. Lad hvile før kødet skæres i helt små stykker. Grill små stykker ananas. Server kødet på lune tortillas med ananas, løg og koriander. Hertil lemonade eller øl.

Opskrift af Rosio Sanchez
Kilde: Irma Krydderiet nr. 4, 2016