Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksekød med citronglasering

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Oksekød med citronglasering
  • Oksekød med citronglasering
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 3 - 4 stk bøffer
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Glasering
  • Glasering
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl honning
  • 0.5 dl honning
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl citronsaft
  • 0.25 dl citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronskal
  • 1 tsk citronskal
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chili
  • 2 tsk chili

Tilberedning

Skær bøfferne i ca. 2 cm brede, lange strimler på langs af bøffen. Træk hver strimmel op på en pind. Pensl lidt olie på og drys med salt og peber. Grill spyddene, til de får fine grillstriber på begge sider.

Rør glaseringen sammen, pensl den på, og lad den blive varm. Pas på, den søde honning bliver hurtig meget mørk.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2004