Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Senneps- og estragonglaseret nakkefilet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sådan laver du senneps og estragonglaseret nakkefilet. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Drys nakkefileten med salt og peber og læg i en ildfast form. Steg i ovnen efter anvisning på emballagen.
Tag ud og skru ovnen op på 225 grader.
Rør glaseringen sammen og fordel over kødet.
Glaser nu kødet i ca. 12 minutter, indtil glaseringen får lidt farve.