Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Senneps og estragonglaseret nakkefilet

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Nakkefilet
  • Nakkefilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hel nakkefilet på ca. 1,8 kg
  • 1 hel nakkefilet på ca. 1,8 kg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Glasering
  • Glasering
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 4 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk brun farin
  • 2 spsk brun farin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggeblommer
  • 2 stk æggeblommer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk estragon
  • 2 spsk estragon

Tilberedning

Drys nakkefileten med salt og peber og læg i en ildfast form. Steg i ovnen efter anvisning på emballagen. Tag ud og skru ovnen op på 225 grader.

Rør glaseringen sammen og fordel over kødet. Glaser nu kødet i ca. 12 minutter, indtil glaseringen får lidt farve.