Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chili con pollo

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Frijsenborg kylling
  • 1 stk Frijsenborg kylling
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • olie
  • olie
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blommetomater
  • 500 g blommetomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kidneybønner i chilisauce
  • 2 ds kidneybønner i chilisauce
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade
  • 50 g mørk chokolade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt mynte
  • 1 bdt mynte
  • brød
  • brød
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Stil ovnen på 200 grader. Drys kyllingen med salt og peber. Gennemsteg kyllingen i ca. 1 time. Køl af og bræk eller skær kødet i mindre stykker. Skær løg i tynde både og svits dem i olie på en sauterpande. Svits tomaterne med løgene til de får farve. Vend bønnerne i, knæk chokoladen og rør i. Varm forsigtigt til chokoladen er smeltet. Server chilien med kylling og drys rundhåndet med mynte. Server gerne brød til.

 

TIP: Hvis det skal gå hurtigt så brug kyllingeinderfilet i stedet for hel kylling. Beregn 2 pakker á 280 g.

Kilde: Krydderiet 2, 2007