Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grønskalsmuslinger i hvidløgssauce og papayasalsa

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grønskalsmuslinger i hvidløgssauce
  • Grønskalsmuslinger i hvidløgssauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk optøede grønskalsmuslinger (svarende til 1 kg)
  • 2 pk optøede grønskalsmuslinger (svarende til 1 kg)
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 3 fed hvidløg
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 1 dl fiskebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • Papayasalsa
  • Papayasalsa
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk papaya
  • 1 stk papaya
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 0.5 spsk citron
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 0.5 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • sukker
  • sukker
  • oregano
  • oregano

Tilberedning

Skær hvidløgene i tynde skiver, og svits dem i smør, uden at de tager farve. Hæld hvidvin, bouillon og fløde på, og lad simre 10 minutter. Kom muslingerne med skal i, kog op og sluk for varmen.

Skær papaya og tomater i små tern, og bland dem i en skål. Vend med citron og olie, og smag til med lidt salt, sukker og lidt peber.
Fordel muslingerne i fire skåle eller dybe tallerkener. Hæld saucen over, og pynt af med salsa og oregano. Husk brød og mange servietter!

Kilde: Irma krydderiet 2, 2004