Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rucolasalat med smørpocherede radiser og røget salt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundter radiser (500 g)
  • 2 bundter radiser (500 g)
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas økologiske klarede smør
  • 4 spsk Irmas økologiske klarede smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} nip fin havsalt
  • 1 nip fin havsalt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk æblecidereddike
  • 4 tsk æblecidereddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning eller ahornsirup
  • 4 tsk honning eller ahornsirup
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rucola
  • 150 g rucola
  • røget havsalt
  • røget havsalt

Tilberedning

Skær radiserne igennem på langs. Hak hvidløget fint. Smelt smør på en stor pande over middel varme. Kom hvidløg på og sauter i 1 minut. Læg derefter radiserne på, med  kærefladen nedad, tilsæt et nip salt og sauter i ca. 10 minutter, til de er let gennemsigtige og møre, men ikke udkogte. Stænk eddike over radiserne og vend dem hurtigt rundt. Tag dem af varmen, dryp honning på og vend radiserne, så de dækkes. Anret et leje af rucola på hver tallerken og læg en portion radiser ovenpå. Hæld væden over som dressing. Drys med røget havsalt og server.