Rucolasalat med smørpocherede radiser og røget salt
Rucolasalat med smørpocherede radiser og røget salt
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Denne grønne ret er en fryd for alle sanser. Du kan servere herligheden som forret, hovedret eller som skønt tilbehør til sommerens grillmad.
Tilberedning
Skær radiserne igennem på langs.
Hak hvidløget fint.
Smelt smør på en stor pande over middel varme. Kom hvidløg på og sauter i 1 minut.
Læg derefter radiserne på, med kærefladen nedad, tilsæt et nip salt og sauter i ca. 10 minutter, til de er let gennemsigtige og møre, men ikke udkogte.
Stænk eddike over radiserne og vend dem hurtigt rundt. Tag dem af varmen, dryp honning på og vend radiserne, så de dækkes.
Anret et leje af rucola på hver tallerken og læg en portion radiser ovenpå. Hæld væden over som dressing.
Smelt smør på en stor pande over middel varme. Kom hvidløg på og sauter i 1 minut.
Læg derefter radiserne på, med kærefladen nedad, tilsæt et nip salt og sauter i ca. 10 minutter, til de er let gennemsigtige og møre, men ikke udkogte.
Stænk eddike over radiserne og vend dem hurtigt rundt. Tag dem af varmen, dryp honning på og vend radiserne, så de dækkes.
Anret et leje af rucola på hver tallerken og læg en portion radiser ovenpå. Hæld væden over som dressing.