Sæt ovnen på 200 grader. Læg kødet i en ildfast form. Krydr med salt og peber. Hæld øl i formen og kom smørklatter på kødet. Læg bagepapir på kødet og luk med alufolie. Skru op på 225 grader. Sæt i ovnen i 2 timer. Tag papir og alufolie af og brun kødet lige til sidst.
Kog rødbeder møre med skræl. Det tager cirka 50 minutter hvis de er store. Brus over med koldt vand, så slipper skrællen. Afkøl. Pil dem og del i stykker. Kom i en blender med resten af ingredienserne og blend til ketchup. Smag til og afkøl.
Kog byg efter anvisning på emballagen.
Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom fløde på og lad simre i 5 minutter. Vend med revet Vesterhavsost og nykogt byg. Smagtil med salt og peber. Del blomkål i buketter og kog møre. Mærk efter 4 minutter. Server kødet i skiver med sky fra panden, risotto, blomkål, mangold og ketchup.
Sæt ovnen på 200 grader. Læg kødet i en ildfast form. Krydr med salt og peber. Hæld øl i formen og kom smørklatter på kødet. Læg bagepapir på kødet og luk med alufolie. Skru op på 225 grader. Sæt i ovnen i 2 timer. Tag papir og alufolie af og brun kødet lige til sidst.
Kog rødbeder møre med skræl. Det tager cirka 50 minutter hvis de er store. Brus over med koldt vand, så slipper skrællen. Afkøl. Pil dem og del i stykker. Kom i en blender med resten af ingredienserne og blend til ketchup. Smag til og afkøl.
Kog byg efter anvisning på emballagen.
Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom fløde på og lad simre i 5 minutter. Vend med revet Vesterhavsost og nykogt byg. Smagtil med salt og peber. Del blomkål i buketter og kog møre. Mærk efter 4 minutter. Server kødet i skiver med sky fra panden, risotto, blomkål, mangold og ketchup.