Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnstegte frikadeller i skinkesvøb og stegte majs

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • 1 pk hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 2 spsk hvedemel
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 3 spsk vand
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1.5 tsk paprika
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk parma
  • 1 pk parma
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g majs
  • 300 g majs
  • smør
  • smør
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • estragon
  • estragon

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Rør kødet med mel, vand, salt, peber og paprika. Form farsen til frikadeller og fold en halv skive parmaskinke rundt om.

Læg på en bradepande med bagepapir og stil midt i ovnen. Steg i ca. 12 minutter indtil de er gennemstegte og skinken er sprød.

Imens hakker du løgene og svitser dem i smør på en pande.

Vend majsen med løg og steg videre indtil majsen får farve.

Smag til med estragon, salt og peber.