Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalvehakkebøffer med grøn biksemad

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalvekød
  • 300 g hakket kalvekød
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør til stegning
  • smør til stegning
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt grønne asparges
  • 0.5 bdt grønne asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • 1 dl ærter (gerne ekstra fine ærter fra frost)
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 1 dl vermouth

Tilberedning

Form kødet til 4 hakkebøffer.

Drys med salt og peber og brun på begge sider på panden i smør og olie.

Kog kartoflerne møre.

Pil evt. og skær lige over. Svits kartofler i olie indtil de får farve.

Skær asparges i mindre stykker og svits med.

Drys ærter over og lad dem blive gennemvarme.

Hæld tør sherry eller vermouth på panden hakkebøfferne har været stegt på og skru ned for varmen. Lad simre 5-7 minutter.