Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinenakke i soja og ingefær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 12 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg svinenakke
  • 1 kg svinenakke
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ingefær
  • 300 g ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl honning
  • 2 dl honning
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl soja
  • 1.5 dl soja
  • Saft og skal af 5 stk lime
  • Saft og skal af 5 stk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt koriander
  • 1 bdt koriander
  • Chili
  • Chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • Havsalt
  • Havsalt

Tilberedning

Hak koriander, chili, forårsløg og bland med havsalt. Skræl og riv ingefær. Bland med de øvrige ingredienser, og vend kødet i blandingen. Lad det trække natten over. Grilles ved middel varme i 25-30 min.

Opskrift af Thomas Skov
Kilde: Irma Krydderiet nr. 4, 2016