Krydrede kødboller og spaghetti a la lady og vagabonden
Krydrede kødboller og spaghetti a la lady og vagabonden
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på krydrede kødboller og spaghetti a la lady og vagabonden, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Rør æggene sammen i en skål. Kom rasp og vand heri og rør rundt. Riv hvidløg ned i blandingen.
Smuldr hyrdeosten fint og vend i sammen med timian. Kom nu kødet heri og ælt godt sammen til en fars. Krydr med lidt salt og peber.
Lad farsen stå og hvile i 10-20 minutter i køleskabet. Steg kødboller i smør og olie.
Kog pastaen efter anvisning.
Varm saucen og server den til spaghetti og kød-boller. Drys lidt urter hen over.