Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Krydrede kødboller og spaghetti a la lady og vagabonden

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 2 stk æg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rasp
  • 4 spsk rasp
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hyrdeost
  • 100 g hyrdeost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret timian
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g økologisk hakket oksekød
  • 400 g økologisk hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • peber
  • peber
  • smør og olie
  • smør og olie
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fuldkornsspaghetti
  • 400 g fuldkornsspaghetti
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl Irmas tomatsauce
  • 1 gl Irmas tomatsauce
  • lidt hakkede urter
  • lidt hakkede urter

Tilberedning

Rør æggene sammen i en skål. Kom rasp og vand heri og rør rundt. Riv hvidløg ned i blandingen. Smuldr hyrdeosten fint og vend i sammen med timian. Kom nu kødet heri og ælt godt sammen til en fars. Krydr med lidt salt og peber. Lad farsen stå og hvile i 10-20 minutter i køleskabet. Steg kødboller i smør og olie. Kog pastaen efter anvisning. Varm saucen og server den til spaghetti og kød-boller. Drys lidt urter hen over.