-
Dup kyllingen med et stykke køkkenrulle, klip den op i ryggen og bred den ud på en bageplade som en sommerfugl.
-
Gnid kyllingen med 2 fed hvidløg og pensl med rapsolie.
-
Sæt den i en kold ovn, tænd ovnen på 200 grader og steg sommerkyllingen i 60 minutter.
-
Hæld sukkerærterne over med kogende vand og lad dem trække i 30 sekunder. Skyl dem i iskoldt vand.
-
Skræl gulerødderne og rens og skyl alle grøntsagerne.
-
Snit alle grøntsagerne i fine lange tynde strimler. Skær det nederste af citrongræs og hak dem fint. Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler.
-
Pres saften af en lime og rør den med fiskesauce og ½-1 hakket hvidløg. Smag dressingen til med chiliflager.
-
Vend salaten med dressingen og server den knasende friske salat til sommerkyllingen med limebåde.
-
Opskrift fra De 5 Gaarde
-
Voila!