Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Laks i parmaskinke med kartofler i vinaigrette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk parma
  • 2 sk parma
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • kartofler i vinaigrette
  • kartofler i vinaigrette
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • sukker
  • sukker
  • oregano
  • oregano

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Pak laksen ind i en skive skinke og læg dem på en bradepande med bagepapir. Bag laksen i ca. 12 minutter, skinken skal lige nå at blive sprød.

Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 minutter.

Rør olie, eddike, sennep, salt, peber og sukker sammen i en skål. Skær kartoflerne lige over og vend de stadig lune kartofler med dressingen.

Server laksen med kartofler og drys lidt oregano over. Dampet broccoli smager godt til.