Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnstegt laks med basilikumsmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laks
  • 2 stk laks
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Penne
  • 150 g Penne
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ærter
  • 200 g ærter
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 20 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld basilikum

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg laksen i en lille ildfast form med bagepapir i bunden.

Drys laksen med salt og peber og bag den i ovnen i 10 minutter.

Kog pastaen efter anvisning.

Når der mangler 3 minutter af kogetiden kommer du ærterne i pasta vandet og koger videre.

Rør smørret med hakket basilikum.

Kom pasta og ærter på tallerkenen og læg den varme laks på. Fordel smørret på laksen og lad det smelte.