Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt rødspætte med syltede rabarber

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Syltede rabarber
  • Syltede rabarber
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 300 g rabarber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblecidereddike
  • 2 spsk æblecidereddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fennikelfrø
  • 0.5 tsk fennikelfrø
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand
  • Rødspættefileter
  • Rødspættefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødspættefileter
  • 500 - 600 g rødspættefileter
  • salt
  • salt
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1.5 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 2 dl rasp
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • persille
  • persille

Tilberedning

Skær rabarber i mindre stykker og kom i en gryde sammen med sukker, eddike og vand. Knus fennikelfrø i en morter og kom i.

Kog rabarberne langsomt under låg i 5 minutter.

Tilføj evt. lidt mere vand. Det må ikke koge tørt.

Lad stå og afkøle med låg på.

Kog kartoflerne.

Krydr fisken med salt. Lav en tallerken med mel, en med pisket æggeblomme og en med rasp. Og sæt et par pander klar med smør på komfuret.

Dup fisken tør og vend i hvedemel, i æg og så til sidst i rasp. Steg fisken gylden i smør.

Server fisken med citron og hakket persille, nykogte kartofler med lidt smør og rabarberchutney.