Skræl citron og appelsiner, og pres juicen heraf. Opvarm sukker og rødvinseddike i en tykbundet gryde ved svag varme. Skru op for varmen og rør rundt indtil massen er gylden og karamelagtig.
Brun andevingerne i lidt olie på en pande. Tilsæt vingerne i karamel-massen, tilføj citron -og appelsinjuicen og rør rundt.Kog op i et par minutter inden fonden tilsættes. Varm op til kogepunktet og skru derefter ned og lad simre i ca. 45 minutter. Skum overfladen hvis nødvendigt.
Skær citronskrællen i fine strimler med et juliennejern. Blancher strimlerne i kogende vand i ca. 1 minut, lad dryppe af.
Saucen sies, krydr med salt og frisk kværnet peber. Tilsæt citronstrimlerne, og saucen er klar til servering.
Put honning og lidt salt i en kasserolle med 4 spsk. vand. kog op, og sluk derefter for varmen.
Glacer andebryststegen og sæt den til side i 20 minutter.
Forvarm ovnen til 200 grader. Placer andebryststegen med brystsiden opad i et stegefad, og steg i ca. 10 minutter. Skru ned på 180o C, og steg videre i ca. 60 minutter indtil skindet er sprødt og gyldent. Lad andebryststegen hvile i 10 minutter før udskæring.
Server andebryststegen med sauce bigarade, kartofler og karotter.