Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tyndstegsfilet med pebersauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Tyndstegsfilet
  • Tyndstegsfilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg tyndstegsfilet
  • 1 - 1.5 kg tyndstegsfilet
  • salt
  • salt
  • hvid peber
  • hvid peber
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 75 g smør
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1.5 kg kartofler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 3 spsk olie
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g løg
  • 300 g løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 1 dl æbleeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld basilikumblade
  • 1 lille håndfuld basilikumblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld mynteblade
  • 1 lille håndfuld mynteblade
  • Pebersauce
  • Pebersauce
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 4 spsk hvedemel
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillion
  • 6 dl bouillion
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 3 spsk sennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk portvin
  • 2 spsk portvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Worchestershire Sauce
  • 1 spsk Worchestershire Sauce
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Sæt varmluftsovnen på 150 grader.

Drys kødet med salt og godt med peber og brun det på en pande i 25 g smør. Tag op og læg på en bradepande. Sæt stegetermometeret i og lad kødet stege i ovnen indtil centrumtemperaturen er 57-62°, afhængig af hvor rødt, du vil have det. Det tager højst en time.

Vask kartoflerne og vend dem i olie. Sæt kartoflerne ind under stegen. Når stegen er færdig kan du sætte ovnen på grill og lade kartoflerne få lidt mere farve.

Skær løgene i bladtynde skiver. Kom dem i en skål sammen med eddike og salt og vend godt sammen. Lad stå i 30 minutter. Skyl løgene i koldt vand. Afdryp og vend med olivenolie og urter. Sauce: Smelt 50 g smør på panden og rør melet i. Pisk vandet i lidt efter lidt. Lad saucen simre i 5 min. under omrøring. Smag den til med sennep, portvin, engelsk sauce, sukker og salt.

Skær stegen i skiver og server med sauce, kartofler og løgsalat.