Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lun grøntsagspasta salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fennikel
  • 0.5 stk fennikel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta muslinger
  • 200 g pasta muslinger
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 1 tsk oregano
  • lidt hvidløg
  • lidt hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk eddike
  • 1 spsk eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Halver fennikel og skær i meget tynde skiver. Skær forårsløgene i tynde skiver.

Bland grøntsagerne i en skål.

Kog pastaen, afdryp og vend med grøntsagerne.

Bland dressing og vend med grøntsagerne.

Lad trække 5-10 minutter før servering.