Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frittata med rucola og chorizo

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 stk æg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chorizopølser i skiver
  • 50 g chorizopølser i skiver
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld salat
  • 1 håndfuld salat

Tilberedning

Pisk æggene sammen i en skål og kom salt og peber i. Hæld nu æggemassen på panden og lad den stivne. Træk massen ind mod midten en gang.

Læg låg på, tag fra pladen og lad stivne nogle minutter.

Svits chorizopølserne i olie på en pande og tag dem fra.

Drys salat og chorizo over og server straks.

Server med godt brød.