Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Salat med strimler af kalvekød

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalveinderlår
  • 200 g kalveinderlår
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 6 - 8 stk kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk salat
  • 1 pk salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og rist kødet 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Tag panden fra blusset og lad det stå.

Skær kartoflerne i små tern og kom dem i kogende let saltet vand. Når de er møre hældes vandet fra. Kom kartoflerne tilbage i gryden og vend dem med citronsaft og lidt olivenolie.

Vend det hele sammen med salat og plukket dild.