Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pizzabrød med parmaskinke og gorgonzola

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilk broccoli
  • 1 stilk broccoli
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk filonebrød
  • 4 sk filonebrød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tomatsauce
  • 2 dl tomatsauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk parma
  • 1 pk parma
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gorgonzola
  • 100 g gorgonzola
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Skær broccolien i meget små buketter og kog dem i 2 minutter.

Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir. Fordel tomatsauce på brødene. Læg broccoli og skinke på. Smuldr eller skær osten over.

Bag i ca. 10 minutter.

Rør olien med hvidløget. Tag brødene ud, dryp olien over. 

Tip: I stedet for brød kan du købe færdige pizzabunde, som blot skal fyldes og bages. Eller køb dejmix, det er også ganske hurtig