Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte ris med grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 2 stk æg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 2 tsk estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg

Tilberedning

Sæt risen over.

Pisk æggene sammen og hæld dem på en pande med olie.
Drys salt, peber og estragon over og steg som en tynd pandekage.

Læg over på en tallerken og rul sammen.

Skær grøntsagerne i små stykker og svits godt i olie på panden. Svits den nykogte ris med.

Skær til sidst æggerullen i skiver og vend med den stegte ris.