Læs vores opskrift på stegte ris med grøntsager og estragon. Bliv inspireret med andre gode opskrifter på lette retter til vinteren her på siden. Læs her »
Tilberedning
Sæt risen over.
Pisk æggene sammen og hæld dem på en pande med olie.Drys salt, peber og estragon over og steg som en tynd pandekage.
Læg over på en tallerken og rul sammen.
Skær grøntsagerne i små stykker og svits godt i olie på panden. Svits den nykogte ris med.
Skær til sidst æggerullen i skiver og vend med den stegte ris.
Sæt risen over.
Pisk æggene sammen og hæld dem på en pande med olie.Drys salt, peber og estragon over og steg som en tynd pandekage.
Læg over på en tallerken og rul sammen.
Skær grøntsagerne i små stykker og svits godt i olie på panden. Svits den nykogte ris med.
Skær til sidst æggerullen i skiver og vend med den stegte ris.