Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sandwich med omelet

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} løg
  • 1 stk. løg
  • smør
  • smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æg
  • 4 stk. æg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} friskhakket estragon
  • 2 spsk. friskhakket estragon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "skive", false: "skiver" || "skive"} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} brød
  • 4 skive brød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} salat
  • 4 stk. salat
  • mayonnaise
  • mayonnaise
  • tapenade
  • tapenade

Tilberedning

Skær løget i tynde ringe. Steg løgene møre i smør på en pande. Fordel løgene jævnt på panden.

Pisk æggene let sammen, og kom lidt salt og peber i æggeblandingen. Hæld æggene over løgene, og drys estragon over. 

Gennemsteg omeletten uden at vende den om. Tag den af varmen, og del den i fire dele. 

Smør brød med mayonnaise og tapenade. Læg salatblade og et stykke omelet på, og klap sammen. Kilde: Krydderiet 1, 2005