Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sandwich med omelet

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • smør
  • smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 4 stk æg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskhakket estragon
  • 2 spsk friskhakket estragon
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk brød
  • 4 sk brød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salat
  • 4 stk salat
  • mayonnaise
  • mayonnaise
  • tapenade
  • tapenade

Tilberedning

Skær løget i tynde ringe. Steg løgene møre i smør på en pande. Fordel løgene jævnt på panden. Pisk æggene let sammen, og kom lidt salt og peber i æggeblandingen. Hæld æggene over løgene, og drys estragon over. Gennemsteg omeletten uden at vende den om. Tag den af varmen, og del den i fire dele. Smør brød med mayonnaise og tapenade. Læg salatblade og et stykke omelet på, og klap sammen.


Kilde: Krydderiet 1, 2005