Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Peperonata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberfrugter
  • 3 peberfrugter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie

Tilberedning

Skær blomst og kerner fra.

Skær peberfrugterne i strimler på ca. 4 x 2 cm. Svits dem ved høj varme i olivenolie i ca. 10 minutter, til de har en god farve.

Skru ned for varmen og steg videre til de er helt bløde og væden tyk. Man kan efter ønske blande hvidløg, chili, løg og tomater i.


Spises som tilbehør til kød, både varm og kold.