Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioloni med artiskokker

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds artiskokker
  • 1 ds artiskokker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt estragon
  • 1 bdt estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Ravioloni med artiskok
  • 1 pk Ravioloni med artiskok
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Hæld vandet fra artiskokkerne og snit dem fint. Varm lidt olivenolie på en pande og sauter artiskokkerne i 2-3 minutter.

Tilsæt citronsaft og fløde. Lad det simre yderligere 2 minutter. Tilsæt plukket estragon og vend det hele sammen med de gode Ravioloni.

Krydr med salt og peber og server retten rygende varm.