Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Havregrynskugler med marcipan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marcipan
  • 250 g marcipan
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 3 dl havregryn
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nougat
  • 100 g nougat
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g usaltede pistacienødder
  • 30 g usaltede pistacienødder
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g overtrækschokolade
  • 300 g overtrækschokolade

Tilberedning

Skær smør i mindre stykker og kom i en skål. Riv marcipanen groft ned i skålen. Brug fingrene til at blande det sammen.

Tilsæt havregryn og bland dejen godt. Rul til to pølser og del i ca. 30 lige store dele. Tril til kugler og tryk flade. Kom lidt nougat og en nød på dejen og luk nu dejen omkring fyldet.

Rul til kugler og stil på køl. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og opbevar køligt.