Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sød kartoffelsuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 3 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefær
  • 1 cm ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sød kartoffel
  • 1 sød kartoffel
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder fra Søris
  • 3 gulerødder fra Søris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pastinak fra søris
  • 1 pastinak fra søris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. kokosolie
  • 1 spsk. kokosolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl røde linser
  • 2 dl røde linser
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. finthakket rød chili uden kerner
  • 0.5 tsk. finthakket rød chili uden kerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. finthakket gurkemeje
  • 1 tsk. finthakket gurkemeje
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. Tamari (der er en glutenfri udgave af soya)
  • 2 spsk. Tamari (der er en glutenfri udgave af soya)

Tilberedning

Pil løget og skær i små stykker. Pil og knus hvidløget. Skræl og hak ingefæren. Skræl og hak den søde kartoffel, gulerødder og pastinak. Varm kokosolien i en gryde og svits løg, hvidløg og ingefær, til løgene er blanke.Tilsæt linser, grøntsager, chili og gurkemeje, og vend det hele med løgblandingen. Tilsæt bouillon, og lad det simre, til grøntsager og linser er møre, i 15-20 minutter. Smag til med Tamari, og blend suppen, til den har en jævn og cremet konsistens.