Det er høst og markerns rodfrugter er i sæson. Prøv denne skønne søde kartoffelsuppe, som egner sig perfekt til efterårets kulde.
Tilberedning
Pil løget og skær i små stykker. Pil og knus hvidløget. Skræl og hak ingefæren. Skræl og hak den søde kartoffel, gulerødder og pastinak.
Varm kokosolien i en gryde og svits løg, hvidløg og ingefær, til løgene er blanke.
Tilsæt linser, grøntsager, chili og gurkemeje, og vend det hele med løgblandingen. Tilsæt bouillon, og lad det simre, til grøntsager og linser er møre, i 15-20 minutter.
Smag til med Tamari, og blend suppen, til den har en jævn og cremet konsistens.
{{ 2.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
Tamari (der er en glutenfri udgave af soya)
2.0
spsk.
Tamari (der er en glutenfri udgave af soya)
Tilberedning
Pil løget og skær i små stykker. Pil og knus hvidløget. Skræl og hak ingefæren. Skræl og hak den søde kartoffel, gulerødder og pastinak.
Varm kokosolien i en gryde og svits løg, hvidløg og ingefær, til løgene er blanke.
Tilsæt linser, grøntsager, chili og gurkemeje, og vend det hele med løgblandingen. Tilsæt bouillon, og lad det simre, til grøntsager og linser er møre, i 15-20 minutter.
Smag til med Tamari, og blend suppen, til den har en jævn og cremet konsistens.