Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Multikernerugbrød

Et økologisk brød godt spækket med kerner og smag

Schulstad levebrød økologisk multikernerugbrød

Hos Schulstad har de lavet et brød med særligt meget karakter. Det er økologisk, nøglehulsmærket og fuldkornsmærket. Og så har det vundet i Politikens lørdagsliv d. 25. februar 2017. 

Læs hvorfor her. 

Fødevareingeniør og lektor Michael René: Det her er et klassisk rugbrød. Det er rug med rug, og det har en god surdejsduft. Kompakt med rugkerner og nok det brød, der er tættest i strukturen. Meget delikat. 

Kok og seniormester Mikkel Jacobsen: Et dejligt kernerugbrød med masser af bid. Det her står ved, hvad et rugbrød er - kompakt med rug. Det her vil jeg helt klart vælge til madpakken. 

irmapigen

Hvad skal du have på dit rundom?

Opskrift

Gorgonzolagratineret rugbrød med parmaskinke

Opskrift

Rejemad

Opskrift

Æbleflæsk

Opskrift

Sommersalat med kartofler og rygeostcreme