-
Pil og skær løg i terne.
-
Skræl og riv rodfrugter groft.
-
Rens og skær peberfrugt i tern.
-
Rens og snit chili.
-
Steg løgene i lidt olie på en pande i 3-4 minutter.
-
Tilsæt rodfrugter, peberfrugt og chili, og steg i yderligere 2 minutter.
-
Hæld tomatsauce og ca. 1 dl vand ved, og lad saucen simre i 5 minutter.
-
Krydr med salt og peber.
-
Skyl spinaten, og pluk den groft.
-
Kog spinaten op i en gryde med 1 dl vand.
-
Rør mascarpone/flødeost i, så det smelter.
-
Smag til med salt og peber.
-
Skær lasagneplader i passende stykker.
-
Fordel lidt af grøntsagssaucen i bunden af et smurt ovnfad, og læg et lag lasagneplader over, så det dækker.
-
Fordel grøntsagssauce og lasagneplader i lag, til fyldet er brugt op - brug også gerne halvdelen af spinatsaucen som et lag midt i lasagnen.
-
Afslut med et lag lasagneplader og et lag spinatsauce på toppen.
-
Drys med revet ost.
-
Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 25 minutter.
-
Pluk salaten groft.
-
Pluk brøndkarsen groft.
-
Vend salat med brøndkarse, eddike og olie.
-
Skyl æbler, og skær dem i tynde både.
-
Anret salaten på et lille fad, og top med æble og græskarkerner.
-
Bon appetit!