-
Smelt smørret, og afkøl.
-
Lun vandet, til det har stuetemperatur. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt sukker, salt og smeltet smør.
-
Rør melet i lidt ad gangen, og ælt dejen godt. Lad den hæve lunt i 1 1/2 time.
-
Del dejen i 8 stykker, og rul dem ud i 1/2-1 cm tykke cirkler. Pensl halvdelen af hver cirkel med olie, og fold den anden halvdel indover til en halvmåne. Lad dem efterhæve i 35 minutter.
-
Sæt vand over i en gryde, der passer til din bambusindsats. Læg bagepapir i bunden af bambuskurven, og prik huller i papiret med en kniv.
-
Damp bollerne nogle stykker ad gangen i bambusindsatsen i ca. 20 minutter.
-
Skær kyllingebryster i strimler. Hak hvidløget fint.
-
Marinér kyllingestrimlerne i fiskesauce, hvidløg, limesaft, honning, hoisinsauce og ingefær på køl i 1-24 timer.
-
Steg kødet sammen med marinaden i olie på en pande ved høj varme i 4-5 minutter.
-
Skræl gulerødder, skyl radiser og salat, og pil løget.
-
Skær løget i ringe, og skær gulerødder og radiser i tynde skiver. Fyld bao-bollerne med grøntsager, kylling, koriander og hoisinsauce.
-
Voila!