Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Limemarengs med nougat og kakaodrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggehvider
  • 2 stk æggehvider
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1.5 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 2 stk lime
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nougat
  • 100 g nougat
  • Valrhona kakao
  • Valrhona kakao

Tilberedning

Sæt varmluftsovnen på 100 grader. Kom revet lime-skal, æggehvider, sukker og eddike i en skål, og pisk massen stiv på ca. 5 minutter. Skær nougat i ca. 20 stykker, og kom dem i massen. Tag nougatstykkerne med medfølgende marengsmasse op på en ske, og fordel dem i runde klatter på bageplader med bagepapir. Bag marengsene i ca. 30 minutter, til de er lette og tørre. Køl af og drys kakao over før servering.

Kilde: Krydderiet 3, 2005