Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Appelsinsild

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stort glas (300 g sildefilet) marinerede gammeldags modnede sild
  • 1 stort glas (300 g sildefilet) marinerede gammeldags modnede sild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille økologisk appelsin
  • 1 lille økologisk appelsin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mindre porre
  • 0.5 mindre porre
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 1 dl mayonnaise
  • salt og peber
  • salt og peber
  • karse
  • karse

Tilberedning

Hæld lagen fra sildene og kom dem i et fad eller skål. Riv skallen fra appelsinen og gem. Hvis det hvide lag under skrællen er meget tykt, så sorter det fra. Skær porren i meget tynde skiver og appelsinen i helt små tern. Vend med silden. Pisk fløden til skum og vend med mayonnaise og friskrevet skal fra en halv appelsin. Smag til med en anelse salt og peber. Hæld saucen over silden og lad trække i køleskab natten over. Drys karse over silden ved servering.