-
Medaljonerne omvikles med parmaskinke og brunes af i fedtstof. De krydres med salt og peber, lægges i et fad og steges færdigt i ovnen ca. 8 min. ved 200C.
-
Skalotteløg, porre, æbler og hvidløg skæres i små stykker og ristes i fedtstof
-
Balsamicoeddike hældes ved og saucen koges ind til ca. det halve
-
Kalvefonden hældes ved og saucen koges igen ind til det halve
-
Saucen smages til med Calvados, salt og peber og umiddelbart inden servering piskes det kolde smør i
-
Bagekartoflerne skæres i meget tynde skiver og lægges i vand med salt i 10 min
-
De alm. kartofler rives og parmaskinken skæres i strimler
-
Begge dele (revne kartofler og parmaskinke) sauteres i olie sammen med timian og hvidløg
-
Kartoffelskiverne lægges i en firkant på smurt stanniol og kartoffelmassen fordeles ovenpå
-
Kartoflerne rulles sammen i stanniolen og bages i ovnen ved ca. 200C i 25-30 min
-
Kartoffelrullen afkøles og skæres i 4 stykker på tværs. Inden servering lunes de i ovnen.
-
Færdigt arbejde.