-
Hak løg og hvidløg og svits det i olivenolie.
-
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skær peberfrugt i tern. Kom gulerødder og peberfrugt i gryden til løget, og svits et par minutter.
-
Tilsæt kødet og svits yderligere et par minutter. Tilsæt ”lasagne-krydderiblandingen” og tomatpure under omrøring.
-
Hæld de flåede tomater i, balsamico eddike og kog igennem i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.
-
Skræl jordskokker og snit helt fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
-
Læg lasagnepladerne lagvis med kødsovs, jordskokker i tynde skiver og mozzarella i tynde skiver (i stedet for bechamelsauce). Slut af med plukket mozzarella, revet ost og drys med fuldkornsrasp.
-
Bag lasagnen ca. 40-45 minutter ved 180 grader i ovnen, til den er gylden.
-
Bon appetit!