Sort bønnespaghetti med ingefærmarineret grøn- og rødkål
Sort bønnespaghetti med ingefærmarineret grøn- og rødkål
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på sort bønnespaghetti med ingefærmarineret grøn- og rødkål, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Rør marinaden sammen i en skål og vend fint snittet rødkål heri. Lad stå og trække, imens du laver resten af opskriften.
Skær grønkålen i små stykker og hak pistacienødder. Lad stå.
Skær tofu i fire stykker og kom eventuelt på spyd. Kom olie på en pande og steg på alle sider, indtil tofuen er gennemvarm.
Drys gurkemeje på panden og vend rundt.
Kog spaghetti efter anvisning.
Vend rødkålen med grønkål og pistagenødder. Server med spaghetti og tofu.