Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sort bønnespaghetti med ingefærmarineret grøn- og rødkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Marinade:
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskrevet ingefær
  • 3 spsk friskrevet ingefær
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamolie
  • 3 spsk sesamolie
  • citronsaft
  • citronsaft
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødkål
  • 0.5 rødkål
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde ribbet grønkål
  • 4 håndfulde ribbet grønkål
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pistacienødder
  • 40 g pistacienødder
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tofu
  • 250 g tofu
  • Olie
  • Olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk gurkemeje
  • 1 tsk gurkemeje
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakke Irmas sort bønne spagehetti
  • 1 pakke Irmas sort bønne spagehetti

Tilberedning

Rør marinaden sammen i en skål og vend fint snittet rødkål heri. Lad stå og trække, imens du laver resten af opskriften. Skær grønkålen i små stykker og hak pistacienødder. Lad stå. Skær tofu i fire stykker og kom eventuelt på spyd. Kom olie på
en pande og steg på alle sider, indtil tofuen er gennemvarm. Drys gurkemeje på panden og vend rundt. Kog spaghetti efter anvisning. Vend rødkålen med grønkål og pistagenødder. Server med spaghetti og tofu.