Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pulled pork

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg nakkefilet
  • 2 kg nakkefilet
  • smør
  • smør
  • Rub:
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk muscovadosukker
  • 4 spsk muscovadosukker
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk paprika
  • 3 spsk paprika
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fint salt
  • 1 spsk fint salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk cayennepeber
  • 1 tsk cayennepeber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sort peber
  • 1 tsk sort peber
  • Sauce:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ketchup
  • 1 dl ketchup
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblemost
  • 4 spsk æblemost
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 4 spsk æbleeddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 2 spsk sojasauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk chilisauce
  • 2 spsk chilisauce
  • eller
  • eller
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chiliflager
  • 0.5 tsk chiliflager
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk muscovadosukker
  • 2 spsk muscovadosukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 1 hvidløgsfed

Tilberedning

Bland rubben og gnid på kødet. Kom i plasticpose og læg i køleskab natten over.

Om morgenen tænder du ovnen på 100 grader. Smør en ildfast form godt og læg kødet heri. Kom smørklatter på kødet og stik et stegetermometer i kødet. Sæt stegen i ovnen og lad den stege de næste 10 timer. Tag stegen ud af ovnen, når temperaturen er omkring de 93-95 grader.

Riv hvidløg og rør alle ingredienser til saucen sammen i en skål. Træk kødet i strimler og kom ned i skålen. Vend rundt. Smag til med syrlighed eller skarphed. Kom i en ilddfast form og lun kødet lidt før det skal spises.

Brug evt. kødet i en lækker burger med coleslaw.