Hvis du leder efter den bedste opskrift på pulled pork , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Bland rubben og gnid på kødet. Kom i plasticpose og læg i køleskab natten over.
Om morgenen tænder du ovnen på 100 grader.
Smør en ildfast form godt og læg kødet heri. Kom smørklatter på kødet og stik et stegetermometer i kødet. Sæt stegen i ovnen og lad den stege de næste 10 timer.
Tag stegen ud af ovnen, når temperaturen er omkring de 93-95 grader.
Riv hvidløg og rør alle ingredienser til saucen sammen i en skål. Træk kødet i strimler og kom ned i skålen. Vend rundt. Smag til med syrlighed eller skarphed.
Kom i en ilddfast form og lun kødet lidt før det skal spises.Brug evt. kødet i en lækker burger med coleslaw.
Bland rubben og gnid på kødet. Kom i plasticpose og læg i køleskab natten over.
Om morgenen tænder du ovnen på 100 grader.
Smør en ildfast form godt og læg kødet heri. Kom smørklatter på kødet og stik et stegetermometer i kødet. Sæt stegen i ovnen og lad den stege de næste 10 timer.
Tag stegen ud af ovnen, når temperaturen er omkring de 93-95 grader.
Riv hvidløg og rør alle ingredienser til saucen sammen i en skål. Træk kødet i strimler og kom ned i skålen. Vend rundt. Smag til med syrlighed eller skarphed.
Kom i en ilddfast form og lun kødet lidt før det skal spises.Brug evt. kødet i en lækker burger med coleslaw.