Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillstegt pølse og couscoussalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pølser
  • 4 stk pølser
  • olie
  • olie
  • tzatziki
  • tzatziki
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • hønsebouillon
  • hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mynte
  • 1 spsk mynte

Tilberedning

Steg pølserne, gerne på en grillpande.

Kog couscous efter anvisning, men brug bouillon i stedet for vand.

Skær peberfrugten i mindre stykker og steg dem godt på panden.

Server nykogt couscous vendt med peberfrugt og mynte.