Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt, dansk svinekotelet med stuvede spinat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter uden ben
  • 2 stk svinekoteletter uden ben
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinatblade
  • 250 g spinatblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 2 tsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt.

Sauter løg på den sammen pande. Tilsæt spinat. Pisk sennep med fløde og kom det henover sammen med den stegesaft, der kommer fra kødet.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.