Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Venøsteaks med sharonfrugter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 700 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g steaks
  • 700 g steaks
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk sharonfrugter
  • 8 stk sharonfrugter
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta tagliatelle
  • 300 g pasta tagliatelle
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 1.5 dl vermouth

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Fordel salt, peber og hvidløg på kødet. Steg kødet i smør og olie ved høj varme ca. 1 min pr. side. Tag op og læg på varmt fad. Skær sharonfrugterne i både og svits hurtigt på panden. Hæld tør sherry eller vermouth i panden og lad sharon frugter simre i et par minutter. Tag panden fra varmen og lad ca. 50 g smør smelte i skyen på panden. Smag skyen til med salt og peber. Fordel persille på fire tallerkener. Fordel pasta, kød og sky med sharonfrugter herpå.

Kilde: Krydderiet 1, 2007