{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Venøsteaks med sharonfrugter
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Lækker opskrift på venøsteaks med sharonfrugter. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Fordel salt, peber og hvidløg på kødet. Steg kødet i smør og olie ved høj varme ca. 1 min pr. side. Tag op og læg på varmt fad.
Skær sharonfrugterne i både og svits hurtigt på panden. Hæld tør sherry eller vermouth i panden og lad sharon frugter simre i et par minutter.
Tag panden fra varmen og lad ca. 50 g smør smelte i skyen på panden. Smag skyen til med salt og peber.
Fordel persille på fire tallerkener. Fordel pasta, kød og sky med sharonfrugter herpå. Kilde: Krydderiet 1, 2007