Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Torsk med lynstegt savojkål og æble

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefilet
  • 250 g torskefilet
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 4 spsk hvedemel
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.25 - 0.5 stk savojkål
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 0.5 stk æble
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronskal
  • 1 tsk citronskal

Tilberedning

Drys torsken med salt og peber og vend den i melet. Steg den gylden i olie på en pande.

Skær savojkål i tynde strimler og æble i tynde skiver. Lynsteg i olie på en stegepande.

Anret torsk, kål og æble på en tallerken og drys persille og citronskal over. Pres evt. lidt citronsaft over.